Olet täällä

21.12.15 / 10:39
Juha Häkkinen

sakotusjärjestelmän uudistus

Voiko vähäisestä liikennerikkomuksesta saada saman sakkorangaistuksen kuin suhteellisen vakavasta pahoinpitelystä? Kyllä voi, jos maan hallituksen haluama sakko- ja rikesakkouudistus menee läpi.

15.12.15 / 15:07
Petteri Hakala

mobiili PK-yritysten mahdollisuus

9.12.15 / 14:13
Matti Vesala

myynti digitalisaation kuskin paikalla

Vuoden 2015 lopulla ei liene enää epäselvyyttä siitä, että digitalisaation vaikutus myyntiin ja markkinointiin on valtava. Tänä vuonna olen lukenut monia oivaltavia kirjoituksia ja nähnyt useita silmiä avaavia esimerkkejä muuttuvasta myynnistä ja sen johtamisesta osallistuen itsekin aktiivisesti keskusteluun livenä ja verkossa.

4.12.15 / 11:34
Juha Häkkinen

Palkansaaja kriisissä

Palkansaajaliike on tällä hetkellä monin osin kriisiliike ja pahasti jumissa. Siitä kärsii koko yhteiskunta. Syyllisiä taloussoppaan on toki muitakin, mutta hyödyllisempää taitaisi olla kaikille yhteiskuntasopimussotkun osapuolille ruotia omaa toimintaansa kuin vain syyttää muita.

3.12.15 / 09:36
Jasmine Plavsic

rohkea myyjä

Ei myyjän aina tarvitse olla yhtä hymyä. Myötäily miellyttää todellisuudessa harvoin. Myyjä, joka myötäilee ostajaa, myötäilee huomaamattaan myös vastaväitteitä. Sen jälkeen oman tuotteen tarjoaminen on jo turhaa, perusteetonta tyrkyttämistä. Asiakas vie myyjää kuin pässiä narussa ja turhautuu hukatessaan omaa aikaansa tyhjänpäiväiseen.