Olet täällä

30.3.16 / 14:11
Sirkka Jukuri

kiitos kun myit

23.3.16 / 09:00
Matti Vesala

pikkuleijonat

Huippu-urheilussa urheilijan kirkkaimmat tähtisuoritukset tapahtuvat yleensä 18 - 35 vuoden iässä. Tätä ajanjaksoa edeltää enemmän tai vähemmän järjestelmällinen kehittyminen kohti huippua eri lajien junioritoiminnan parissa. Toivon mukaan nuori lupaus saa oman rakkaimman lajinsa löytämiseksi kokeilla siipiään mahdollisimman monen eri lajin parissa.

18.3.16 / 13:00
Anni Karppanen

työ ja perhe

 

Vaikka MMA:n tasa-arvokysely on karua luettavaa, niin vastauksista löytyy paljon myös työnantajaa kehuvia kommentteja. Yli 60 prosenttia vastaajista nimittäin kokee, että heitä kohdellaan työpaikalla tasa-arvoisesti.

 

17.3.16 / 14:16
Pia Viinamäki

leijona

Muutama vuosi sitten innostuin tosissani myynnistä. Kävin kouluja ja kuuntelin guruja, joista yksi oli Brian Tracy. Pitkään suorastaan palvoin tuota myynnin ja johtamisen valmentajaa. Hän oli paitsi fantastinen esiintyjä, myös elävä esimerkki saarnaamiensa oppien toimivuudesta. Olihan hän noussut niiden avulla hanttihommista menestyväksi liikemieheksi.

7.3.16 / 10:32
Juha Häkkinen

Ryhmäkanne

2.3.16 / 11:03
Katri Tanni

markkinointipäättäjän burnout

Olemme havainneet 3 - 4 viiime vuoden aikana vakavan oireyhtymän, joka on hiipinyt taudin lailla markkinointipäättäjän työnkuvaan. Se on tälle ammattiosaajalle salakavalasti vaikuttava markkinointiburnout. Seuraavassa valotan sen oireet, taudin kuvan, hoitokeinot ja tervehtymisen vaiheet.

Oireet