Olet täällä

26.4.18 / 10:37
Jyrki Järvinen

lomapalkka

Lomafiilis alkaa olla jo varsin monella; ainakin jos sitä arvioi MMA:n lakimiehille tulevien kysymysten perusteella. Joillakin loma on jo alkanut, mutta suurella osalla viimeistään juhannuksen aikaan. Jotta puhelimen ja sähköpostin voisi hetkeksi unohtaa ja keskittyä rentoutumiseen, vuosilomalaissa on säädetty, että työntekijällä on oikeus saada palkkaa vuosilomansa ajalta.

19.4.18 / 09:05
Juha Ahola

provisiokatto

Oletko pelannut korttia ja kuullut kokeneemman konkarin suusta jonkun pelaavan kuin pullopersesika? Tämä tarkoittaa pelaajan pelaavan korttinsa huonosti.

16.4.18 / 10:02
Pirjo Purovesi

mitä olet myynyt tänään

Myyntitaitojen merkitys kasvaa jatkuvasti. Alalla kuin alalla, työssä kuin työssä myynnilliset taidot ovat tarpeen. Myyntitaitoja tarvitaan myös ihan tavallisessa jokapäiväisessä elämässä.

12.4.18 / 11:18
Juha Häkkinen

riita

Harva meistä elää täysin riidatonta tai ainakaan ristiriidatonta elämää. Siihen pyrkiminenkään ei ihmisoppineiden mukaan ole olennaista, vaan kyky ristiriitojen (riitojen) ratkaisuun. Ja ehkä tilanteesta oppimiseenkin.

9.4.18 / 08:00
Antti Vienola

aktiivimalli_tyollistaa

Tunteita kuohuttaneen ja kritiikkiä nostattaneen aktiivimallin toimeenpano käynnistyi työttömyyskassoissa viime viikolla. Ensimmäinen 65 maksupäivän aktiivisuuden tarkastelujakso päättyi pääsiäissunnuntaina. Nyt sitten aletaan antaa päätöksiä päivärahan alentamisesta 4,65 prosentilla niiltä, joiden kohdalla mallin mukainen aktiivisuusedellytys ei täyty.

4.4.18 / 16:22
Marko Hovinmäki

sähköautoilu kuin purjehdusta

Täytyy ennakoida, navigoida ja luovia niin, että latausasemat osuvat reitin varrelle.  Meno on parhaimmillaan äänetöntä, mistä kippari nauttii.