Olet täällä

27.6.19 / 15:46
Juha Ahola

”Nyt mulla on uskomattoman hyvä tuote myynnissä, parempi kuin edellisessä firmassa!” ”Tää firma maksaa paremmin provikkaa kuin edellinen.” ”Innostun aina uusista haasteista…”

Myyntialalla työntekijöiden vaihtuvuus on keskimäärin suuri. Toki on ymmärrettävää, että esimerkiksi aika usein puhelinmyyntityötä tekee usein opiskelija tai joku sellainen, joka voi työskennellä tilapäisesti, satunnaisesti tai osa-aikaisesti ja tällöin työpaikka vaihtuu myöhemmin enemmän omia intressejä vastaavaksi.

11.6.19 / 17:29
Jasmine Jussila

Hallituksen tasa-arvokeskustelun lähtökohtana vaikuttaa olevan, että tietyn sukupuolen ja ikäluokan henkilö ajaa kaltaistensa etua. Suomen uuden hallituksen on sanottu olevan tasa-arvoisempi kuin koskaan. Naiset, sekä nuoret että kokeneemmat, tarttuivat innokkaina ministerisalkkuihin. 

Vain nuorten miesten edustusto on vajavainen. Siksi hallitusneuvottelijat saattavat harmitella, että SDP:n Antti Lindtman (synt. 1981) kieltäytyi pestistä perhesyihin vedoten. Ymmärrettävää, sillä hänellä on kotonaan taaperoikäinen lapsi. 

5.6.19 / 10:37
Heikki Luoma

Olen kuullut ja lukenut useasti, että myyjän on ensin myytävä itsensä voidakseen myydä sen, mitä oikeasti myy. Minusta se on aina tuntunut kummalliselta. Eikös se kauppatavara ole myytävä hyödyke, palvelu tai tuote eikä myyjä? On outoa, jos myyjä tyrkyttää itseään asiakkaalle (paitsi punaisten lyhtyjen alueilla).

Ehkäpä sinulla on ollut samansuuntaisia ajatuksia.